Schrijf je in op de nieuwsbrief van Leuven voor Scholen! Klik op het pijltje rechts.

School 2030: van project naar netwerk

Oproep

Gepubliceerd

School 2030 vervelde op zo'n drie jaar tijd van een ambitieus project naar een gedragen netwerk van ankerpunten, organisaties en stadsmedewerkers die alle 77 Leuvense scholen ondersteunen bij het nemen van concrete klimaatactie: advies rond energie, vergroening, voeding, mobiliteit, circulaire economie, afval en systeemdenken. We hebben alles in huis en halen alles uit de kast voor jullie. Lees in de laatste LVN (p. 8 en 9) over enkele verbluffende resultaten op Campus Redingenhof, De Twijg en Sancta Maria.

Dit is de laatste nieuwsbrief van School 2030. Vanaf nu gebeurt alle communicatie via Leuven voor Scholen. Compact, overzichtelijk en gebundeld. Schrijf je hier in.

Ontmoet #team onderwijs en het brede veld van partners op onze 4 onderwijslivings van dit schooljaar. Schrijf je in voor één van de vele, parallelle sessies en breng collega's, directieleden, leerlingen en sympathisanten mee.

Wij ontvangen je met warmte, een luisterend oor, soep van Kortom, brood van Korst en heerlijke spreads. Eerste editie op 11 oktober: toneel, safari, escape rooms, ... Wie kiest wat?

Check hier het programma voor dit schooljaar.