De Zevensprong is een basisschool in het centrum van Leuven met een duidelijke visie op duurzaamheid en gezondheid. Deze visie trekken ze ook volledig door in de schoolmaaltijden. Sinds de opstart van de school werken ze met een eigen kok. Een cateraar voldoet niet altijd volledig aan hun visie, een eigen kok kan dit wel. De huidige kok Benoît Reisner is sinds dit schooljaar in dienst bij De Zevensprong. De maaltijden worden er van A tot Z zelf bereid, van brood tot fonds tot bouillons. Lees hieronder wat Benoît nog allemaal heeft verwezenlijkt op school.
School 2030 vervelde op zo'n drie jaar tijd van een ambitieus project naar een gedragen netwerk v...
Experts en ervaringsdeskundigen delen hun kennis en ervaring rond de topics energie, schoonmaak e...
Laatste onderwijsliving van dit schooljaar, opnieuw in de bib. Thema's: afvalbeleid, stadssafari,...
Welkom op de XL-feesteditie van de onderwijsliving, die in het teken staat van School 2030. Een n...