SAVE THE DATE! Kick-off School 2030/Klimaatbende > woensdag 6 oktober > maakleerplek - met leraar Koen Meirlaen van So Get Informed!

Kick-off School 2030 & Klimaatbende!

Event

Gepubliceerd

Na het succes van vorig jaar nodigen we jullie graag uit op een tweede kick-off. Deze keer aan de Vaartkom. Jawel, live. In vlees en bloed.

We beloven een spetterende spreker: Koen Meirlaen van So Get Informed opent in OPEK, daarna een workshop voor directies en leraren. Na een lekkere lunch verkassen we naar maakleerplek waar iedereen, ook leerlingen, welkom zijn. Wat bieden we daar? De presentatie van het langverwachte dashboard en de planningstool, een rondleiding door het fantastische gebouw van de Molens van Orshoven, doorlopend een infobeurs, iets lekkers en veel gedeelde ambitie om er een lap op te geven!

Deze kick-off is tegelijk het officiële startmoment van de Leuvense Klimaatbende voor alle deelnemende lagere scholen. Directies met visie, leraren met een plan, maar altijd te weinig tijd en hun collega's die duurzaamheid maar een modewoord vinden. Iedereen welkom aan boord van de trein richting klimaatneutraliteit!

Save the date: 6 oktober 2021.

Schrijf je nu alvast in.

Rep je voor het ochtendprogramma, de plaatsen zijn helaas beperkt.

Tot dan!