Schrijf je in op de nieuwsbrief van Leuven voor Scholen! Klik op het pijltje rechts.

Facilitair beheer: hoe verduurzaam je je school?

Event

Gepubliceerd

LEREND NETWERK: DUURZAAM EN PROFESSIONEEL FACILITY MANAGEMENT

Wist je dat Odisee een lerend netwerk organiseert, in opdracht van het Vlaams Departement Onderwijs en Vorming, rond duurzaam en professioneel facilitair management? Ons doel is jouw school te ondersteunen bij het efficiënt beheer van energie, ventilatie, onderhoud, schoonmaak, catering, enz.  Doe mee en laat je de komende twee jaar inspireren, ontdek en ga met andere onderwijsinstellingen aan de slag, via onze themadagen, schoolbezoeken en werksessies.

 

THEMADAG 1

We kondigen graag de eerste activiteit van ons lerend netwerk aan.

Op 14 september 2023 organiseren we onze allereerste themadag, waarbij we de focus leggen op drie belangrijke thema's: energie, schoonmaak en FM-beheer. Deze themadag belooft een inspirerende en informatieve ervaring te worden, waarbij we verschillende sessies per thema aanbieden, gepresenteerd door ervaren professionals uit het werkveld. We voorzien een gezonde lunch, voldoende pauze om de informatie te laten bezinken, en sluiten af met een netwerkdrink.  

PRAKTISCH

Kostprijs: deze themadag is gratis voor deelnemers uit het onderwijsveld.

Locatie: Odisee Campus Brussel (Warmoesberg 26, 1000 Brussel). Meer informatie over hoe best de campus te bereiken vind je hier

Parking: er is een beperkte mogelijkheid om je wagen te parkeren in de bewaakte parking van Odisee. Wil je hiervan gebruik maken? Geef ons dan zeker je nummerplaat door & dan reserveren we een plek voor je.

Contactpersoon: Thomas Hendrikx (thomas.hendrikx@odisee.be

 

PROGRAMMA

Zie website.