Schrijf je in voor de onderwijsliving! Escape room, stadssafari & lekkere lunch.

Dankjewel, Youca! Dankjewel, Evi en Lara!

Nieuws

Gepubliceerd

School 2030 mocht een dag lang deze twee topdames op sleeptouw nemen. Ze schreven zich in voor de YOUCA Action Day vanuit een grote interesse en bekommernis om het klimaat. Ze kwamen op het stadskantoor meedraaien en stonden hun loon af. De stad faciliteerde dit voor zo'n 40 jongeren, die op verschillende plekken aan de slag gingen.

Lara Verheyen, leerling op de Ring en Evi Van Herreweghe, leerling van het Heilig Drievuldigheidscollege gingen met Ellen, de coördinator van School 2030 in gesprek en gaven feedback op zowel het samenwerkingsmodel als de website, vanuit hun eigen ervaring, standpunt en beleving. Knap werk, die analyse! Eerlijk, opbouwend en to-the-point.

Na een ritje in de bakfiets (plezant!) aten we 's middag in de kantine van maakleerplek aan de Vaartkom en ontdekten Lara en Evi de deelplekken. We sloten de dag af met een bezoek aan de bib en het DREAM BIG-kunstwerk.

Heel erg bedankt voor jullie waardevolle input, voor de gezellige dag en altijd welkom voor een babbel of een samenwerking!